Inkoop losse Pokémon kaarten

Inkoop Losse Kaarten.

Bent u niet meer geïnteresseerd in Pokémon, heeft u veel dubbele kaarten of mag de collectie weleens uitgedund worden? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Profi Collect geeft u een eerlijk prijs voor uw kaarten, waar beide partijen een goed gevoel aan over zullen houden.

Hoe werkt het?

  1. Contact opnemen: U kunt contact opnemen met Profi Collect via onderstaand formulier, e-mail of telefoon om uw interesse te tonen in het verkopen van uw Pokémon-kaarten.

  2. Inventarisatie: U wordt gevraagd om een onderstaand formulier in te vullen, of een lijst van de kaarten die u wilt verkopen samen te stellen. Wij zijn alleen geïnteresseerd in Hit kaarten van V en hoger of promo's met en zonder stamp.

  3. Offerte: Op basis van de inventaris die u verstrekt, zal Profi Collect een eerlijke prijs bieden voor uw kaarten. Dit kan afhangen van factoren zoals de zeldzaamheid, conditie en vraag naar specifieke kaarten. ( Hierbij wordt Cardmarket geraadpleegd )

  4. Verzending: Als u akkoord gaat met de aangeboden prijs, kunt u ervoor kiezen om uw kaarten naar Profi Collect te verzenden. Zorg ervoor dat u de kaarten veilig verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. Tevens kunt u de kaarten ook  persoonlijk komen bezorgen op ons adres onderaan de webshop. In enkele gevallen is er ook de mogelijkheid dat wij de kaarten bij u thuis komen bekijken.

  5. Beoordeling: Zodra Profi Collect uw kaarten heeft ontvangen, zullen wij deze grondig beoordelen om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met de beschrijving die u hebt gegeven. Eventuele afwijkingen kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. LET OP: Profi Collect koopt alleen kaarten in die Pack Fresh gesleeved zijn. Dus geen kaarten waarmee gespeeld is of enige vorm van beschadigingen hebben.

  6. Betaling: Na de beoordeling zal Profi Collect u het afgesproken bedrag betalen voor uw kaarten. 

  7. Terugzending of verkoop: Als u ervoor kiest om uw kaarten niet te verkopen, kunnen ze teruggestuurd worden naar u tegen eventuele verzendkosten. Als u akkoord gaat met de verkoop, behoudt Profi Collect de kaarten en kunt u genieten van uw verdiende geld.