Levering

 

Artikelen die op voorraad zijn en voor 23:00 zijn besteld, worden de volgende werkdag verzonden. Mocht de bestelling op tijd binnen zijn en de koerier heeft de pakketten nog niet opgehaald, zullen wij natuurlijk uw bestelling nog dezelfde dag verzenden. 

Verzendkosten:

Nederland standaard: € 6.95

Nederland brievenbus: € 4,25

Nederland verzekerd tot € 500: € 8.95

Belgie standaard: € 9

Belgie verzekerd: € 13

Wij verzenden momenteel alleen bestellingen naar Nederland en België. Afhalen van producten is uiteraard mogelijk. Indien u uw bestelling op afhaal heeft gezet, zullen wij z.s.m. mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u v.t.v. met ons een afhaal afspraak maken via het contactformulier.

Ook is het mogelijk uw bestelling GRATIS te laten bezorgen in Helmond. Wij nemen na uw bestelling contact met u op om een afleverafspraak te maken. Dit kan in de meeste gevallen dezelfde dag nog.

Bellen kan op +31635315972. Door drukte is dit nummer niet altijd bereikbaar, maar bellen u ten alle tijden binnen 1 uur terug.

 

Annulering pre-orders 

 

Wil je een pre-order annuleren? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt contact opnemen met info@ProfiCollect.nl, vermeld het order nummer en dan regelen we het zo snel mogelijk!!!