Scarlet & Violet - Obsidian Flames officieel onthuld.

Gepubliceerd op 7 juli 2023 om 10:53

De volgende set van Scarlet & Violet TCG, genaamd Obsidian Flames, is aangekondigd voor 11 augustus 2023.

Obsidian Flames introduceert een interessant nieuw concept in de Pokémon TCG genaamd "type-shifted Tera Pokémon ex"


Dit betekent dat bepaalde Tera Pokémon ex-kaarten een ander energietype zullen hebben dan hun gebruikelijke type. Bijvoorbeeld, in deze uitbreiding zal Charizard ex, normaal gesproken van het vuurtype, verschijnen als een duisternistype. Op dezelfde manier zal Tyranitar ex, die doorgaans van het vecht- of duisternistype is, te zien zijn als een elektrisch type.

Charizard ex, Tyranitar ex, Eiscue ex en Vespiquen ex zijn enkele voorbeelden van type-shifted Tera Pokémon ex-kaarten. Daarnaast worden ook Dragonite ex, Greedent ex, Revavroom ex en Melmetal ex genoemd.

Bovendien krijgen trainers de mogelijkheid om Scarlet & Violet - Obsidian Flames digitaal te spelen via de Pokémon TCG Live-app (beschikbaar voor iOS, Android, macOS en Windows) vanaf 10 augustus 2023. Bij het inloggen ontvangen spelers een Battle Pass met een nieuw deck: Charizard ex van het duisternistype. Door missies te voltooien kunnen spelers kristallen verdienen die toegang geven tot het premium deck met Toedscruel ex. Op dit moment is nog niet bekend waar het deck met Toedscruel ex verkrijgbaar zal zijn.

Dat klinkt als een opwindende aankondiging voor de aankomende Scarlet & Violet TCG-set, Obsidian Flames! Het concept van type-shifted Tera Pokémon ex-kaarten voegt een nieuwe dimensie toe aan de gameplay. Het is interessant om te zien hoe populaire Pokémon zoals Charizard ex en Tyranitar ex in deze uitbreiding een ander energietype krijgen. Deze uitbreiding belooft een unieke en verfrissende ervaring te bieden voor TCG-spelers.

Bovendien is het geweldig dat Scarlet & Violet - Obsidian Flames digitaal te spelen zal zijn via de Pokémon TCG Live-app, beschikbaar op verschillende platforms. De Battle Pass met het Charizard ex-deck van het duisternistype en het premium deck met Toedscruel ex klinken als geweldige beloningen. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van het Toedscruel ex-deck.

Bedankt voor het delen van deze informatie! Fans van de Pokémon TCG zullen ongetwijfeld vol spanning uitkijken naar de release van Obsidian Flames en de mogelijkheid om de nieuwe features en kaarten te ontdekken.

 

Obsidian Flames zal het volgende bevatten:

  • Meer dan 190 kaarten
  • 15 Pokémon ex en 6 Tera Pokémon ex
  • 12 illustration rare Pokémon
  • 6 special illustration rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 12 ultra rare full-art etched ex en Supporter-kaarten
  • 3 hyper rare gold etched cards kaarten
  • Type-shifted Tera Pokémon ex met een kristalachtig uiterlijk, waaronder een duisternistype Charizard ex
  • Meer dan 15 Trainer-kaarten


Obsidian Flames belooft een opwindende verzameling content te bieden, met een breed scala aan kaarten om decks samen te stellen en te verzamelen. De introductie van Pokémon ex-kaarten en Tera Pokémon ex-kaarten zorgt voor krachtige en unieke Pokémon om je gameplay te versterken. De zeldzame illustraties van Pokémon en de speciale illustraties van zeldzame Pokémon en Supporter-kaarten voegen een exclusief tintje toe aan bepaalde kaarten. De ultra zeldzame full-art geëtste Pokémon ex-kaarten en Supporter-kaarten combineren prachtige artwork. Daarnaast zijn er ook hyper zeldzame goud geëtste kaarten die een prestigieuze en opvallende toevoeging vormen aan elke verzameling.

Het hoogtepunt van de uitbreiding is de type-verschoven Tera Pokémon ex met een kristalachtig uiterlijk. Hierbij is het zeer verwachte duisternistype Charizard ex inbegrepen. Daarnaast bevat de set meer dan 15 Trainer-kaarten, die essentiële ondersteuning en strategische opties bieden voor spelers.

Met zo'n diverse selectie kaarten en speciale kenmerken belooft Obsidian Flames Pokémon TCG-liefhebbers te boeien en een buitengewone game en verzamelervaring te bieden.


11 augustus Release


11 augustus Release


25 augustus Release


11 augustus Release


11 augustus Release


11 augustus Release

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.